Tractament
|
Temperatura
|
Acidesa
|
Humitat
|
Oxigen
|
Temps
|
Esterilització
|
X
|
||||
Fumatge
|
X
|
||||
Fermentació
|
X
|
||||
Liofilització
|
X
|
||||
Producte fresc sense envàs
|
X
|
16·Respon aquestes preguntes:
A)Per què es fa malbé un aliment?
perque lentren microbis
B)Quina mena d'aliments s'han de conservar a la nevera?
els que es fan malbé
C)Quina mena d'aliments no cal conservar a la nevera?
els secs
D)Per què molts aliments s'han de conservar a la nevera un cop obert l'envàs?Per què amb l'envàs sencer no cal conservar-los a la nevera?
Perque no es perdi la cadena de fred. perque no hi hentren microbis
E)Què és un punt crític?
especifica les condicions de temperatura pressió en què l'estat líquid de la matéria deixa d'existir.
F)Què és la cadena de fred?
és el conjunt d'instal·lacions, mitjans de transport, béns d'equipament, etc.
22· idica la forma de conservació i el tipus d'envàs més utilitzat per als aliments següents:
iogur-plastic
vi-vidre
mermelada-vidre
macarrons-plastic
llet condesada-plastic
tonyines-metal·lic
sopa preparada-tetabric
filet de vaca- paper
perque lentren microbis
B)Quina mena d'aliments s'han de conservar a la nevera?
els que es fan malbé
C)Quina mena d'aliments no cal conservar a la nevera?
els secs
D)Per què molts aliments s'han de conservar a la nevera un cop obert l'envàs?Per què amb l'envàs sencer no cal conservar-los a la nevera?
Perque no es perdi la cadena de fred. perque no hi hentren microbis
E)Què és un punt crític?
especifica les condicions de temperatura pressió en què l'estat líquid de la matéria deixa d'existir.
F)Què és la cadena de fred?
és el conjunt d'instal·lacions, mitjans de transport, béns d'equipament, etc.
22· idica la forma de conservació i el tipus d'envàs més utilitzat per als aliments següents:
iogur-plastic
vi-vidre
mermelada-vidre
macarrons-plastic
llet condesada-plastic
tonyines-metal·lic
sopa preparada-tetabric
filet de vaca- paper
No hay comentarios:
Publicar un comentario